Relining Östergötland

RING OSS - 011-323 29 42

Relining & rörinfodring

Vi erbjuder relining i Östergötland

Den relining i Östergötland och som vi erbjuder företags- och privatkunder innebär framför allt att vi renoverar gamla slitna avloppsrör genom att de infodras med nytt material istället för att byta ut rören, vilket gör det mer miljövänligt. Denna metod är enklare, går snabbare och har ett betydligt lägre pris än ett stambyte.

Vi utför relining i:

 • Norrköping
 • Linköping
 • Söderköping 
 • Ödeshög
 • Åtvidaberg 
 • Ydre
 • Valdemarsvik
 • Vadstena
 • Mjölby
 • Motala
 • Kinda
 • Finspång
 • Boxholm

Vi uppfyller alla krav för att du som privatperson ska kunna använda dig av ROT-avdraget på vår relining. Om du önskar drar vi av ROT-avdraget direkt på fakturan så att ni ska slippa skicka in ansökan till Skatteverket.

Enklare med relining än stambyte

Ett stambyte är kostsamt och när det utförs i en fastighet med bostäder påverkar det alla som bor där då de kan behöva evakueras när kök och badrum är avstänt en längre period. Men när vi utför vår relining i Östergötland är störningarna minimala i förhållande till ett stambyte. Det går alltså alldeles utmärkt att bo kvar i bostaden när reliningen sker. Utför vi arbetet i en fastighet där medarbetare och personal vistas går det bra att utnyttja lokalerna även under arbetets gång med relining och rörinfodring.

En annan fördel med relining som metod för att förnya VA-rör är att vi kan utföra arbetet utan att samtidigt behöva renovera badrum och kök och att tätskikten förblir intakta.

I princip använder vi oss av två olika metoder med olika slags material i vår relining och de är:

1. Mjuka reliningsmaterial med plast, som utförs antingen med strumpmetoden eller med lösplastmetoden. Lägger sig som en extra och skyddande hinna inuti rören och passar bäst för rör inuti en fastighet.

2. Hårda reliningsmaterial för rör som transporterar vatten och avfall långa sträckor och som tål tryck från mark, och eventuella rötter. Dessa rör stärker befintliga rör inuti och förhindrar att skador uppkommer på de gamla rören.

Rörinfodring i Östergötland

I vår relining i Östergötland erbjuder vi oss att utföra rörinfodringar i Östergötland med föregående rörinspektion. Det innebär att vi infodrar befintliga rör med nytt material som gör att de håller för en längre tid.

En rörinfodring kan vi utföra både på rör som finns inne i fastigheter och på rör som finns nergrävda i marken. Till exempel kan en rörinfodring även vara aktuell vid en renovering av VA-ledningar i ett ledningsnät, som oftast går under gator. En rörinfodring gör vi när vi vill undvika schaktning, alltså att gräva upp hela rör.

Ta kontakt och få en kostnadsfri offert på relining, rörinfodring och rörinspektion i Östergötland!

Addictive Group Media AB


Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!

011-323 29 42

[javascript protected email address]

Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!


Relining

Rörinfodring

Rörinspektion


Hyr denna sidan!

Om Oss

Vårt företag hjälper er få nya kundkontakter via våra landningssidor.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Addictive Group Media AB

Org nr: Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!
Kontakta oss om ni är intresserade av den här sidan!
Tel: 011-323 29 42

Hitta hit